Комплексен курс за кондиционна подготовка Fit Motion Professional

Този курс представлява синтезирана програма за обучение, която обединява всички компоненти и принципи на тренировъчните системи Fit Motion и C.O.R.F.I.T., които иначе се изучават самостоятелно в рамките на курсовете за кондиционен и силов фитнес, и ги допълва с допълнителни познания, необходими за провеждане на ефективни тренировки с максимална резултатност.

Целта на курса Fit Motion Professional е да подготвя правоспособни фитнес инструктори и кондиционни треньори по видове спорт, които да могат да работят със всякакви клиенти — включително елитни спортисти.

КОМПЛЕКСЕН КУРС ЗА ИНСТРУКТОРИ FIT MOTION PROFESSIONAL

Материалите са групирани в три модула:

Fit Motion Professional: модул 1

Изучава превантивно-стабилизиращи и динамизиращи упражнения; упражнения за баланс, мобилност и координация; средствата и методи за развиване на силата; техниките на изпълнение на силовите упражнения по системата C.O.R.F.I.T.

Fit Motion Professional: модул 2

Изучава всички лекоатлетически упражнения — бегови, плиометрични, скокови и балистични-хвърлящи, както и методите за развиване на взривната сила и бързината.

Fit Motion Professional: модул 3

Изучава функционално-координационните упражнения и функционални методи на тренировка, които са свързани с развиване на аеробната и анаеробна издръжливост. Този модул изгражда способностите за ефективно използване на придобитите основни двигателни качества сила, бързина и издръжливост в живота на хората или в елитния спорт.

Курсът се провежда в два варианта: с фитнес насоченост и за кондиционни треньори в конкретен спорт. Обучението се провежда в присъствена форма и трябва да се завърши в рамките на 3 месеца. След успешно завършване, курсистът получава удостоверение професионална квалификация, част от професията „треньор“ към Министерството на образованието и науката, с възможност за валидиране на знанията на преференциална цена, с което да повиши своята квалификация до IV-та степен.

Начало на курса: 25.02.2023

Продължителност: 2 месеца

Цена

ОбучениеЦена
Групов курс, ранни записвания до 11.02.20231,600 лв.
Групов курс, ранни записвания след 11.02.20231,900 лв.
Индивидуален курс до трима души, присъствена форма2,950 лв.

Записване

  • В канцеларията на колежа (вт-ср, 10:00 до 14:00 ч.)
  • По телефона: 0896 335750 (пон-пет, 10:00 до 16:00 ч.)
  • По email: hello@biofitcollege.com
  • Онлайн: кликнете тук