Център за професионално обучение — цели и задачи

Центърът за професионално обучение към Спортен колеж „Био Фит“ предлага редица курсове за усвояване на допълнителни знания, които надграждат и разширяват усвоеното по време на обучението в колежа.

Тези курсове се делят на два вида: курсове за професионална квалификация, които отнемат повече време и покриват по-обширни теми (функционална подготовка, силова фитнес подготовка, Пилатес), и интерактивни онлайн курсове, които са кратки по обем и строго профилирани като съдържание.

Важната разлика между двата вида обучения е, че при успешното завършване на курс за професионална квалификация като инструктор или личен треньор вие ще получите държавно свидетелство, което ви дава правото да работите по тази професия, докато онлайн курсовете служат за придобиване на конкретни допълнителни компетентности и приключват с издаването на сертификат за успешно полагане, който можете да приложите към вашето CV.

Записване

  • На място: в канцеларията на колежа (пон-пет, 10:00 до 14:00 ч.)
  • По телефона: 088 684 0558 (пон-пет, 10:00 до 14:00 ч.)
  • По email: hello@biofitcollege.com
  • Онлайн: кликнете тук

Важно е да знаете, че професионалните обучения не стартират по фиксиран график, а зависят от набирането на достатъчен брой желаещи. В този смисъл, записването за такъв курс служи да потвърди вашето намерение да изкарате съответното обучение, но не представлява твърд ангажимент кога точно ще бъде проведено то.

За повече информация разгледайте: