Предприемачество и бизнес умение за персонални треньори

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Професионализъм и бизнес умение за персонални треньори“. Материали: Приложено ще намерите два материала, с които бихме искали да ви запознаем. Приключване на модула: Задачата, с която можете да приключите модула е: В рамките на две-три страница опишете най-удачния по Ваше мнение път за един начинаещ треньор/инструктор да стартира устойчива […]

Фитнес и здравословни тестове

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Фитнес и здравословни тестове“.В линка по-долу можете да откриете конспекта, както и литературата, от която можете да се готвите.Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация.При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

Насърчаване на положително здраве и фитнес поведение при клиентите

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Насърчаване на положително здраве и фитнес поведение при клиентите“. Материали: Приложено ще намерите два материала, с които бихме искали да ви запознаем. Приключване на модула: Задачата, с която можете да приключите модула е: Съберете информация за 2 устройства и 2 апликации, които бихте използвали във вашата работа като фитнес […]

ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД“.В линка по-долу можете да откриете конспекта, както и литературата, от която можете да се готвите.Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация.При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех! ПРИКЛЮЧВАНЕ НА МОДУЛА: „Опишете какви мерки за безопасност […]

Фитнес – управление и контрол

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Фитнес – управление и контрол“.В линка по-долу можете да откриете конспекта, както и литературата, от която можете да се готвите.Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация.При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

Културизъм

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Културизъм“.В линка по-долу можете да откриете конспекта, както и литературата, от която можете да се готвите.Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация.При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

Хранене за спортни постижения

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Хранене за спортни постижения“. Материали: Очаквайте скоро. Ще получите информация по имейл. Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация. При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

Пилатес

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Пилатес“. Материали: Приложено ще намерите книгата „Завръщане към живота чрез контрология“ с автори Джоузеф Хл Пилатес и Уилям Джон Милър. Приключване на модула: Модулът приключва заедно с практическата част. Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация. При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com […]

Идентифициране и развитие на спортисти

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Идентифициране и развитие на спортисти“. Материали: Очаквайте скоро. Ще получите информация по имейл. Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация. При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

Икономика и въведение в спортния бизнес

Уважаеми колеги, Добре дошли в модул „Въведение в спортния бизнес“. Материали: Очаквайте скоро. Ще получите информация по имейл. Оставаме на разположение, в случай че имате върпоси или нужда от допълнителна информация. При нужда, молим да ни пишете на admin@biofitcollege.com Успех!

X