Биохакинг за фитнес професионалисти – онлайн курс с Дойчин Кършовски

Какво е биохакинг?

Биохакинг е сравнително нов термин, с който описваме позитивни въздействия върху  физиология, психика, биохимия с краен ефект оптимизиране на производителността и  оптимално здраве. Или казано по друг начин – желанието да бъдем най-добрата версия  на себе си и да забавим максимално процесите на стареене. 

Кой е Дойчин Кършовски?

Повече от 17 години Дойчин Кършовски живее и работи в САЩ, първоначално като  персонален треньор с фокус върху фитнес и йога, а през последните три години като High  Performance Coach. Сред неговите клиенти са лекари, адвокати, политици и хора с други отговорни професии, чието ежедневие изисква от тях те да са винаги в своята най-добра физическа и ментална  форма. В своята работа Дойчин използва най-съвременни устройства за биофийдбак и мониторинг на физиологични процеси. Автор на книгата 401 Фитнес – Как да спестим здраве за дълголетие.

Какво ще съдържа курса?

Дойчин ще ни даде повече информация какво е биохакинг, и как можем да помагаме на  клиентите ни да постигат повече в ежедневието си, като прилагат някои семпли и лесни за  изпълнение “биохака”.

Основните теми, върху които Дойчин ще се фокусира са:

1. Вагус нерв – магистралата на нашата нервна система – биохакове как да я поддържаме в перфектно състояние.

2. HRV – “”новият” супер показател, който ни помага да следим в реално време какво се случва с  нас. Как да го използваме в работа с клиенти. Уреди и апликации за измерване и анализ.

3. Сън – често подценяван, но изключително мощен биохак с огромно значение върху всеки аспект от нашият живот и перформанс. Биохакове с които можем да оптимизираме количеството и качеството на съня на нашите клиенти.

Как да следим и анализираме – устройства и апликации.

4. Дишане – супер хак, който ако използваме съзнателно можем да подобрим значително здравето и живота си. Устройства, за наблюдения, самоконтрол и тестове за оценка състоянието на клиента. Хакове за подобряване на кислородния обмен в клетките и оптимизиране на нервната система на клиентите.

5. Хранене – има ли “универсален” хак, когато говорим за хранене и как да го прилагаме с клиенти.

6. Физически упражнения като биохак за дълголетие

7. Медитация и как да прилагаме кратки биохак техники за да помогнем клиентите ни да изпитат ползите от тази практика.

За кого е подходящ курса?

Курсът е насочен към фитнес инструктори и персонални треньори, които искат да се научат да прилагат модерна технология и изпитани практики за оптимизиране на перформанс на своите клиенти.

Формат и време на провеждане

Курсът е изцяло онлайн, като всички участници ще имат достъп до материалите и видеата  в него в рамките на 10 дни, от 15ти до 25ти януари. В края на курса ще се проведе онлайн дискусия с Дойчин, на която участниците ще могат да зададат своите въпроси и да получат още  допълнителна информация.

Какво включва:
• видеа по темите на курса подготвени от Дойчин Кършовски.
• участие в онлайн дискусия с Дойчин.
• Безплатна лична консултация с Дойчин.

Всеки участник приключил курса ще получи СЕРТИФИКАТ за участие.

Цена – 290лв.

Запишете се в срок до 13.01.2021г. като ни изпратите имейл на адрес: hello@biofitcollege.com

Очакваме ви! 

This entry was posted in . Bookmark the permalink.
X