Курс High performance coaching

Oнлайн курс с Дойчин Кършовски

Какво е биохакинг?

Биохакинг е сравнително нов термин, с който описваме позитивни въздействия върху физиологията, психиката и биохимията си с краен ефект оптимизиране на производителността и оптимално здраве. Или казано по друг начин – желанието да бъдем най-добрата версия на себе си и да забавим максимално процесите на стареене. 

Кой е Дойчин Кършовски?

Повече от 17 години Дойчин Кършовски живее и работи в САЩ, първоначално като персонален треньор с фокус върху фитнес и йога, а през последните три години като High Performance Coach. Сред неговите клиенти са лекари, адвокати, политици и хора с други отговорни професии, чието ежедневие изисква от тях те да са винаги в своята най-добра физическа и ментална  форма. В своята работа Дойчин използва най-съвременни устройства за биофийдбак и мониторинг на физиологични процеси. Автор на книгата 401 Фитнес – Как да спестим здраве за дълголетие.

Какво ще съдържа курса?

Дойчин ще ни даде повече информация какво е биохакинг, и как можем да помагаме на клиентите ни да постигат повече в ежедневието си, като прилагат някои семпли и лесни за изпълнение “биохака”.

Основните теми, върху които Дойчин ще се фокусира са:

1. Вагус нерв – магистралата на нашата нервна система – биохакове как да я поддържаме в перфектно състояние.

2. HRV – “”новият” супер показател, който ни помага да следим в реално време какво се случва с  нас. Как да го използваме в работа с клиенти. Уреди и апликации за измерване и анализ.

3. Сън – често подценяван, но изключително мощен биохак с огромно значение върху всеки аспект от нашият живот и перформанс. Биохакове с които можем да оптимизираме количеството и качеството на съня на нашите клиенти. Как да следим и анализираме – устройства и апликации.

4. Дишане – супер хак, който ако използваме съзнателно можем да подобрим значително здравето и живота си. Устройства, за наблюдения, самоконтрол и тестове за оценка състоянието на клиента. Хакове за подобряване на кислородния обмен в клетките и оптимизиране на нервната система на клиентите.

5. Хранене – има ли “универсален” хак, когато говорим за хранене и как да го прилагаме с клиенти.

6. Физически упражнения като биохак за дълголетие

7. Майндфулнес и медитация, и как да прилагаме кратки биохак техники за да помогнем клиентите ни да изпитат ползите от тази практика.

За кого е подходящ курса?

Курсът е насочен към фитнес инструктори и персонални треньори, които искат да се научат да прилагат модерна технология и изпитани практики за оптимизиране на перформанса на своите клиенти.

Формат и време на провеждане

Курсът стартира на 10 януари и е с продължителност 7 седмици. Форматът е изцяло онлайн, като всяка седмица участниците ще получават видео с лекция по темата, а през седмицата ще могат да дискутират въпросите, които имат с треньорите в курса. В края на курса ще се проведе онлайн дискусия с Дойчин, на която участниците ще могат да зададат своите въпроси и да получат още допълнителна информация.

Всеки участник приключил курса ще получи СЕРТИФИКАТ за участие.

Цена – 590лв.

Първите 5 записали се ще получат безплатна лична консултация с Дойчин.

Запишете се в срок до 09.01.2022г. като ни изпратите имейл на адрес: hello@biofitcollege.com

Очакваме ви!